I mördarens spår

Ja inte i råttmördarnas spår, utan jag såg igår kväll på ett gammalt avsnitt av den brittiska kriminalserien med Helen Mirren.

Innan jag somnade ifrån så var de i hälarna på en misstänkt mördare (ja helt enkelt i den ev mördarens spår), de kommer till hans lägenhet och där står dörren på glänt. Men istället för att på amerikanskt maner, sparka upp dörren och rusa in i stil med Benny i Kopps (Josef Fares film) med pistolerna dragna högt över huvudet…så knallar de helt sonika in med armarna coolt hängande längs sidorna. Det kallar jag tuffa poliser!

Inte ens Sveriges tuffaste polis kan mäta sig med den brittiska kåren med Jane Tennison i täten. Nej för även Gundvald Larsson brukar ju vifta med pistolen titt som tätt, även om han ju är bra TUFF!

                

Annonser

2 kommentarer

Under Nåt att tänka på

2 svar till “I mördarens spår

  1. Amerikanska poliser dom skjuter först och frågar sen. Brukar se dokumentärer som polis bilarna har filmat och jisses vad rädd dom är, förstår till viss del deras rädsla för dom har nog varit med om mycket skit,, men ser så himla komiskt ut. 🙂

    Australienska polisen tar det hela lite lugnare men tar inga risker men dom drar inte pistolen i tid och otid heller.. 🙂

    ha en skön dag

  2. va fan snackar ni för jävla penis bajs ni kan köpa penisförsorare och kondomer på en ”ONLINE”
    i nån jävla E-butik som ebay för fattiglappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s