Energi i överflöd

På jakt efter Halloween-kostymen fylldes jag, världens mest lata, av nån slags energidos. Speedade på som värsta tyfonen. Dampade, skrattade och sjöng!! Munnen gick i ett, vilket iofs inte är ovanligt och grodor hoppade ur min mun. Enligt mitt sällskap då.

Men hur ska man annars bete sig om man försöker ragga upp en söt singeltjej eller för all del bara en singeltjej åt sin vän om man inte får tala om när det är ”Ev-singel-alarm” på gång.

Fast först fick jag minsann skäll (jo DU, jag anser det) över att jag pratade om (och med) mig själv i tredje person, men ”the more the merrier”? Då blev vi ju tre i bilen och två som jag i mitt rus kunde terrorisera med mina konstiga teorier om vad som sker i mitt totalt ointressanta liv…..

Och sen då när jag spanat in den första (den söta) singeln (eller ja nu vet vi ju inte eftersom jag inte fick fråga) och tydligen pratat för högt (skrikit?) då jag försökte uppmärksamma min vän på tjejen i kassan bakom och senare pekat ut nästa singel i nästa affär – skulle jag bara vara tyst!! Hm…

Så då vi pga min väns oförmåga att köra bil körde fel i rondellen och åkte åt ett annat håll än dit vi skulle, så skrek jag inte och jag pekade inte heller med hela handen utan sa bara tyst och nedtryckt efteråt när skadan redan var skedd att ”Ursäkta, skulle det inte varit bättre om vi kört rakt fram i den rondellen?”

När vi sedan efter ett varv i annan rondell (då mitt förslag om att gena över en gräsmatta nedröstats) gjort bolaget (och nix ingen fråga om leg i dag, le och var glad Fredrik), då det ska supas imorrn….eh imorrn är det fest menar jag, så tog vi bilen hem och nu sitter jag apatisk framför datorn i mörkret för helt plötsligt tog all energi slut…..

1 kommentar

Under Full fart mot helgen

Ett svar till “Energi i överflöd

  1. Stackars dig,tycker faktiskt synd om dig nu,att dom aldrig lär sig lyssna på den smartaste i gänget,själv har jag fastnat helt för den nya Pink låten så jag varken hör eller ser något annat,sant att det var Anders som tömt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s